Infomatie

Bespreek de onderwerpen op deze website op onze Sociale Media pagina's:
Facebook.com/Jaarfeesten.NU PaganFriends.org/Jaarfeesten.NU Twitter.com/Jaarfeesten.NU Vero.co/Jaarfeesten.NU www.Jaarfeesten.NU

Copyright en verwijzingen

Copyright Left

Het staat iedereen vrij om teksten van deze website te kopieëren volgens de
Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland Licensie.

In het kort betekent dit dat je de teksten van deze website mag kopieëren, veranderen, aanpassen en verspreiden voor eigen gebruik (wel en niet commerciëel). Op voorwaarde dat de uiteindelijke nieuwe tekst een vergelijkbare Copyright-Left Licensie heeft én dat je naar deze website verwijst.
Je kan de meer uitgebreide condities nalezen op de Creative Commons website: Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland Licensie

Dit geldt dus niet voor teksten van derden. Hiervoor is bij de betreffende auteur toestemming gevraagd (en verkregen) voor overname op deze website. Richt je tot de betreffende auteur voor informatie.

Als je teksten van deze website gebruikt hebt,
kan je naar deze website verwijzen met een eenvoudige tekstlink.

Bijvoorbeeld:  Tekst: Lughnasa.Jaarfeest.nu
of: Tekst deels overgenomen van Lughnasa.Jaarfeest.nu

Als je het leuk vindt, kan je ook een banner bij de link opnemen.
Hiervoor kan je de banners op deze pagina gebruiken.

Donaties

Het online houden en bijhouden van Lughnasa.Jaarfeest.nu en Heidensweb.nl en de hieraan gekoppelde websites kost natuurlijk geld. Ik heb Heidensweb.nl kwalitatief goed voor een redelijke prijs gehost bij www.hosting2go.nl en de andere domeinnamen zoals Lughnasa.Jaarfeest.nu heb ik ondergebracht bij www.Loopia.com waarbij ik de site van Lughnasa.Jaarfeest.nu ondergebracht heb bij Heidensweb.nl als subdomain Lughnasa.heidensweb.nl.
Ook spendeer ik geld aan research voor de betreffende websites ondergebracht bij Heidensweb.nl.
Dat vindt ik allemaal prima en leuk om te doen en van mijn salarisje te betalen (ik werk part-time als verpleegkundige). Ik heb geen reclame op deze websites en de reclame die ik soms wel maak voor bepaalde site's of shops is gratis, want ik vindt de betreffende site of shop leuk en wil niet vastzitten aan zakelijke overeenkomsten.
Donaties zijn dus welkom, hoe klein dan ook...